mvb2014-09-23-0311.jpg

 

Brillenglazen

De kwaliteit van de glazen is bepalend om goed en comfortabel te kunnen zien wat begint met een goede oogmeting. Bij Occhiali worden oogmetingen verricht door gediplomeerde opticiens. Met een uitgebreid assortiment brillenglazen die voorzien kunnen worden van verschillende coatings en ontspiegeling zijn er voor iedereen de juiste glazen afgestemd op de persoonlijke wens en situatie.

Enkelvoudig & multifocaal

Wanneer u op afstand of van dichtbij niet scherp ziet, dan heeft u enkelvoudige glazen nodig. Dat is vooral bij jonge mensen het geval. Wanneer u boven de 40 jaar bent is de kans groot dat ook het lezen wat lastiger wordt. Als u zowel op afstand als met lezen correctie nodig hebt dan zijn multifocale glazen daarvoor de oplossing. Multifocaal betekent dat er meerdere sterktes in het glas verwerkt zijn. Met het bovenste deel kijkt u in de verte, met het onderste deel leest u. De verhouding tussen verte- en leesdeel en de vloeiende overgang van het ene deel in het andere bepaalt mede de kwaliteit van het glas, en dus de prijs.

Beeldscherm & office glazen

Glazen voor een beeldscherm & office bril zijn speciaal ontwikkeld voor dichtbij en tussenafstanden. Daardoor zijn deze glazen bij uitstek geschikt voor beeldscherm gebruik op kantoor of thuis. De glazen bieden het voordeel dat ze de drager een breder zicht bieden. Bij verschillende lichaamshoudingen blijft u, in tegenstelling tot bij het gebruik van multifocale glazen achter een beeldscherm, een beter en comfortabeler zicht houden. Een computerbril & office bril kan ook specifieke klachten voorkomen zoals:

  • Vermoeid gevoel in- of achter het oog
  • Hoofdpijn
  • Nekpijn of schouderpijn
  • Onscherp zicht en branderige ogen

 

Zonneglazen op sterkte

De meeste zonnebrillen kunnen worden voorzien van glazen op sterkte waarbij de keuze aan kleuren varieert van licht tot zeer donker. U kunt kiezen voor het type glas en de kleur die het best bij u past.