Cartier®

Occhiali Amsterdam behoort tot de grootste dealers van Cartier® Eyewear, wat zich vertaalt in een zeer uitgebreide collectie voor zowel zonnebrillen als monturen.

Het Franse modehuis Cartier ontwerpt tijdloze creaties. De brillen van Cartier zijn van bijzondere kwaliteit, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver, wit goud, platina en massief goud. Door het gebruik van deze materialen en de uitstekende pasvorm, kenmerken de brillen van Cartier zich door een zeer hoog draagcomfort en geven de drager een gevoel van luxe.

Cartier werd opgericht in 1847 door de Franse goudsmid Louis-François Cartier. De wereldwijde bekendheid is echter te danken aan kleinzoon Louis Cartier, die in 1904 het eerste echt werkende polshorloge fabriceerde. In 1914 gebruikte Cartier voor het eerst de panter, het symbool waar het bedrijf sindsdien bekend om staat.

Vandaag de dag staat Cartier wereldwijd bekend als een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde luxemerken. Het modehuis produceert sieraden, horloges, parfums, accessoires en brillen, allen vermaard om hun vakmanschap, elegantie en kwaliteit en gedragen door talloze filmsterren en royalty’s. 

 

EyeCare maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy beleid. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.