Oogzorg_1460x750.jpg

 

Oogmeting

Een goede bril begint met een juiste oogmeting. De kwaliteit van de oogmeting is bepalend voor het kijkcomfort. De gediplomeerde opticiens van Occhiali geven u graag een vrijblijvend advies voor het beste kijkcomfort, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Adviseurs

 

Occhiali staat voor premium service en betrokkenheid. Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om samen met u de best passende bril te selecteren. We zoeken naar de ideale match, passend bij u. Dat geldt ook voor de glazen, waarbij comfort in gebruik bepalend is.

 

Brillenglazen

De kwaliteit van de glazen is bepalend om goed en comfortabel te kunnen zien wat begint met een goede oogmeting. Bij Occhiali worden oogmetingen verricht door gediplomeerde opticiens. Met een uitgebreid assortiment brillenglazen die voorzien kunnen worden van verschillende coatings en ontspiegeling zijn er voor iedereen de juiste glazen afgestemd op de persoonlijke wens en situatie.

lees meer

----------

 

 

 

1 uur service

U wenst uw nieuwe bril snel te kunnen gebruiken? Dan kunt u gebruik maken van onze speciale services. Occhiali heeft een ruime voorraad kwalitatief hoogwaardige brillenglazen op voorraad zodat uw nieuwe bril afhankelijk van uw wensen nog dezelfde dag gereed kan zijn.

 

Contactlenzen

Occhiali speelt in op innovaties en nieuwe ontwikkelingen. U bent verzekerd van de beste zorg. Contactlenzen bieden veel voordelen en zijn uitstekend te combineren met een bril of zonnebril. 

EyeCare maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy beleid. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.